Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Το βιβλίο "απάτη" που έγινε bestseller

(πηγή εικόνας: www.amazon.co.uk)

   Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Το βιβλίο με τον τίτλο ''Τι σκέφτονται οι άντρες εκτός από το σεξ'' του 39χρονου Βρετανού καθηγητή, συγγραφέα και επιχειρηματία Sheridan Simove ξεπέρασε σε online πωλήσεις στο Amazon τον Κώδικα Ντα Βιντσι και τα βιβλία του Χάρι Πότερ.Και αυτό ίσως να μη φαινόταν τόσο περίεργο αν οι συνολικά 200 σελίδες του βιβλίου δεν ήταν λευκές. Ο συγγραφέας, απόφοιτος ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ισχυρίζεται πως μετά από 39 χρόνια έρευνας και σκληρής δουλειάς ανακάλυψε τι είναι αυτό που σκέφτονται οι άντρες εκτός από το σεξ και αυτό είναι το απόλυτο τίποτα. Ξεφυλίζοντας τις 200 κατάλευκες σελίδες του βιβλίου κανείς μπορεί να καταλάβει την απάντηση. Το βιβλίο κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και κοστίζει μόλις 4,69 στερλίνες. Η μεγάλη προώθηση ξεκίνησε από φοιτητές του πανεπιστημίου του Νότινγκχαμ που διέδωσαν το βιβλίο από στόμα σε στόμα και τώρα έχει προκληθεί φρενίτιδα στο πανεπιστήμιο αφού κάθε φοιτητής έχει και από ένα αντίτυπο χρησιμοποιώντας το ως σημειωματάριο.
  
   Πρωτοτυπία και ευρηματικότητα ή απάτη προκειμένου να βάλει κανείς εύκολα και ανώδυνα χρήματα στην τσέπη του εκμεταλλευόμενος την αφέλεια του αγοραστικού κοινού; Ο,τι από τα δύο κι αν πιστεύει κανείς, η χαμηλή τιμή του βιβλίου σε συνδυασμό με τον αβανταδόρικο τίτλο του δε μπορούν παρά να εξάπτουν την περιέργεια του κοινού.
  
   Εν τω μεταξύ ο 39χρονος συγγραφέας προσανατολίζεται ήδη στο ποιο θα είναι το επόμενό του bestseller. O τίτλος; ''Τι σκέφτονται οι γυναίκες εκτός από το σεξ''. Εκεί όχι δε μόνο δεν θα υπάρχει ούτε μία σελίδα κενή αλλά μάλλον θα χρειαστούν πολύ περισσότερες από 200 σελίδες για να αναλυθούν τα πράγματα. Νομίζω πάντως ότι η πραγματική επανάσταση θα γινόταν εάν εγραφε ένα βιβλίο σχετικά με το τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ.....ουπς!!!!!

3 σχόλια:

wild rose είπε...

Πολύ καλή η προσπάθεια!!!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια πληροφορία σχετική με τη τελευταία φράση και τα θαυμαστικά.
Λένε ότι τα περισσότερα ψεγάδια στο ταβάνι, τα εντοπίζουν οι γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ.
Αυτό σαν βοήθημα, για τον επίδοξο συγγραφέα.

black symphony είπε...

:P :P :P