Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

A Whole New World


2 σχόλια:

aris.cs είπε...

Αυτή τη βόλτα με το μαγικό χαλί δύσκολα την ξεχνάει κανείς. Κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε.

Μαγικά χαλιά μπορεί να μην υπάρχουν, υπάρχει όμως ευτυχώς η ικανοποίηση που αισθανεται κανείς όταν υλοποιεί αυτά που θέλει, και για τα οποία παλεύει, όλα όσα αγαπάει. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά ίσως για αυτό να είναι και τόσο όμορφο.

Τώρα βέβαια αν σου έλεγα ότι δεν υπάρχουν και στιγμές που ένα τέτοιο μαγικό χαλί θα βοηθούσε πολύ, δεν θα έλεγα αλήθεια! Αλλά θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτό...

; )

black symphony είπε...

Ο Αλαντίν αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου ταινίες της Disney, τη χρυσή εποχή των αρχών των '90s, πριν ακόμα μπει στη ζωή μας η Pixar και το ψηφιακό κινούμενο σχέδιο.

Αυτή η σκηνή με τον Αλαντίν και τη Γιασμίν πάνω στο μαγικό χαλί να τραγουδούν τόσο ερωτικά και να περνάνε όλη τη μαγική αραβική πόλη είναι σίγουρα μοναδική.

Μαγικά χαλιά μπορεί να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα όμως σίγουρα μπορείς προσπαθώντας να ανταπεξέλθεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Εξάλλου μπροστά μας ανoίγεται ''Α Whole New World'' όπως λέει και το εν λόγω τραγούδι. Δε μένει παρά να τον ανακαλύψουμε.Χωρίς μαγικό χαλί....